شاخص اساندپی۵۰۰ در پایان معاملات روز جمعه، با اتمام یک هفته پرنوسان برای والاستریت، با تداوم افت شدید سهام تکنولوژی و اینترنت، در پایینترین سطح خود از اوایل می تا کنون بسته شد.
قیمت نفت با وحشت از تحریم نفتی قریبالوقوع ایران بالا رفت، اما با سقوط بازار سهام و نگرانیها از جنگ تجاری که چشم انداز تقاضا را با ابهام روبرو کرده است، قیمتها از لحاظ هفتگی افت کردند.
نماگر بورس تهران معاملات اولین روز از ماه جاری را با افت قابل توجه به پایان رساند. به این ترتیب شاخص کل بازار سهام با افت ۲۴۶۰ واحدی (معادل ۳/ ۱ درصد) در سطح ۱۸۵ هزار و ۳۱۹ واحدی قرار گرفت. دیروز سهامداران نسبت به محتوای گزارشهای ۶ ماهه شرکتها واکنش نشان دادند و تفکیک در وضعیت سهام مشاهده شد.
شاخص کل بورس تهران معاملات روز گذشته خود را با رشد ۸۶۲ واحدی (معادل حدود ۵ /۰ درصد) به پایان رساند و در میانه کانال ۱۸۹ هزار واحدی ایستاد. در این روز از یکسو شناسایی سود از سوی معاملهگران پس از رشدهای چند روز اخیر سبب افزایش فشار فروش در بازار سهام شد.
عضو هیئت مدیره فرابورس با اشاره به روند حرکتی دسته جمعی سهام در بازار سرمایه، لازمه تداوم رشد شاخص را تحقق پوشش ریسکی فراتر از انتظار سهامداران عنوان کرد.
نوسانات حاکم بر بازار سهام طی هفته گذشته، بازدهی بیش از یک درصدی شاخص کل را رقم زد. در این شرایط بازیگران عمده بازار در ادامه روند حمایتی خود که از دومین هفته مهرماه آغاز شده بود، به جمعآوری سهام ارزنده پرداختند و توانستند خالص تغییر مالکیتی در حدود ۳۴۰میلیارد تومان را به نام خود ثبت کنند.
رصد بازارهای مالی کشور در شرایط فعلی اقتصاد نشان از حرکتهای تودهوار دارد. هر چند این روند در تمامی بازارهای سرمایهگذاری قابل مشاهده است، اما در بازارهای ارز و بورس با شدت بیشتری دنبال میشود.
مدیر عامل سمات با بیان اینکه ضمانت نامههای بانکی در فرآیند معاملات نفت خام نزد سمات سپرده گذاری میشود، گفت: فرایند مالی این معاملات از طریق حدود ۸ بانک انجام میشود.
شاخص کل بورس تهران، معاملات روز گذشته خود را در مواجهه با ناتوانی مجدد هسته معاملات، ناتمام به پایان رساند و با افت ۱۰۹ واحدی (معادل ۰۶/ ۰ درصد) از باقی ماندن در کانال ۱۷۵ هزار واحدی ناکام ماند. به این ترتیب در حالی که دیروز تحتتاثیر دادوستدهای مثبت گروههای بزرگ بازار، شاخص سهام در آستانه ورود به محدودههای مثبت بود، مختل شدن سامانه معاملات پس از ...
یک کارشناس بازار سرمایه ضمن پیشبینی بازار سهام در ماههای آینده و وابستگی آن به نرخ ارز، گفت: عرضه نفت خام که چهار بار در بورس رونمایی شده و نتیجه نداشته، به شرطی موفق میشود که مسئولان برای کشف قیمت از مکانیزم بازار تمکین کنند.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته شاهد حرکت بازار برخلاف انتظارات اولیه بود و در نهایت با ثبت یک افت سنگین دیگر به کار خود پایان داد. در بازار سهام دیروز معاملهگران با توجه به شرایط روز چهارشنبه که شکل و شمایلی متعادل داشت انتظار یک روز متعادل و به سمت رشد را داشتند اما این انتظار محقق نشده و عرضههای سنگین معاملهگران باعث شد بازار با موج جدیدی از ...
پرونده فعالیت هفتگی بورس تهران امروز بسته شد. هفته ای پرتلاطم برای تالار شیشه ای که در نهایت با غلبه تقاضا بر عرضه ها، ختم به خیر شد. دماسنج بازار سهام پس از جهش های متوالی در ماه های اخیر، فاز استراحت را نیز در این مدت پشت سر گذاشت، تا به گفته بسیاری از کارشناسان آماده شروع یک فصل جدید با توجه به مولفه های مثبت کنونی شود.
شاخص کل بورس تهران دیروز افت ۷۲۲۱ واحدی (معادل حدود ۷/ ۳ درصد) شاخص کل را تجربه کرد و ضمن واگذاری ۷ کانال در ارتفاع ۱۸۸ هزار و ۲۵۹ واحدی قرار گرفت. این اصلاح قیمتی چندان دور از انتظار نبود و اتفاقا برای احیای بورس ضروری بود. هشدار تحلیلگران نسبت به رشد پرشتاب قیمت سهام در هفتههای اخیر، به خوبی موید این موضوع است.
سومین کانال ورود سرمایهگذاران به بازار سهام با تصویب و راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری «صندوق در صندوق» ایجاد شد. از این پس نقدینگیهای سرمایهگذاران نه تنها بهطور مستقیم از طریق خرید سهام و غیرمستقیم از طریق صندوقهای سرمایهگذاری، بلکه با گزینه صندوق در صندوق نیز قابلیت ورود به بازار سرمایه خواهند داشت.
پس از این که آمریکا و کانادا برای حفظ قرارداد سه جانبه نفتا توافق کردند، دلار کانادا، پزوی مکزیک، شاخصهای سهام آمریکا و بسیاری از بازارهای سهام جهان رشد کردند.